Header Ads

Hoe Vaporesso Veco Solo Kit te gebruiken - Handleiding - Nederlands

Dank u voor het kiezen van Vaporesso producten! Gelieve deze handleiding met alle voorzichtigheid te lezen voor gepast gebruik. Voor additionele informatie of vragen omtrent dit product of zijn gebruik, gelieve www.vaporesso.com te bezoeken.


Hoofdkenmerken 

● Eco Universele Spoel Binnen
● Revolutionele Lek-Vrij Ontwerp
● Top Luchtstroom
● Gemakkelijke spoel vervanging systeem
● Strak en modern ontwerp
● Pass-Through


Pakket Inclusief 

1 x VECO SOLO met ECO Universele Spoelvoorgeinstalleerd
1 x Extra EUC Spoel
1 x USB Charger Kabel

Specificatie Dimensie: 22 x100mm
Gewicht: 82+/-5 g
Standby Stroom:﹤30uA

Batterij: 

Lithium 1500mAh Ingebouwd
Gieting:Zinc Alloy and stainless steel
Draad: 510 thread
Capaciteit: 2ml

Als een nieuw lid van de VECO familie is de VECO SOLO Kit door Vaporesso slimmer in design maar behoud nog steeds de vlotte luchttoevoer. Het maakt gebruik van het ECO Universeel Coil (EUC) systeem zodat alleen bovenste gedeelte en zonder de metalen mantel dient vervangen te worden wat écht ECO vriendelijk is. Het combineren van de voordelen van zowel een Vapor Pen als een Alles-In-één heeft het toestel een tank gemonteerd op de basis waardoor het vervangen van de coil alsook de tank proper te maken makkelijk is en dat allemaal vervat in een compact design. VECO SOLO, degene voor jou!


Gebruiksaanwijzing 

1.Schakel Aan/Uit:

Druk de aan knop 5 keren in snelle successie binnen 2 seconden om de apparaat aan te maken. Op de zelfde manier schakelt de apparaat uit in 5 keren.

2.Vaping:

Houd de aan knop en inhaal door de mondstuk. Laat de aan knop los en adem uit.

3. Vullen van E-vloeistof:


Deze gemakkelijke top-vul tank zal alleen van u vergen om het deksel uit te draaien en de kamer te hervullen als de onderkant stevig dicht is.Wees zeker om het glas gedeelte veilig te stellen tijdens dit proces om verspilling te voorkomen.

4. Verdamper vervangen: 


Schroef de tank van de basis om een verdamper(coil) te verwijderen en/of te vervangen door een nieuwe. Haal de EUC uit van de basis en zet er een nieuwe in. Schroef de basis er op. Wacht na een vervanging even om er zeker van te zijn dat de coil voldoende verzadigd is

5.Opladen: 

Laad de VECO SOLO et lampje uit gaan. De LED Indicator zal wit zijn als de batterij meer als 70% gevuld is veranderd naar blauw als de batterij voor meer dan 30% vol is en wordt rood als de batterij minder dan 30% vol is.

Functie: 

Bescherming tegen kortsluiting: 

1.Wanneer de kortsluiting voor het bedienen plaatsvindt, knippert de knop 5 keer waarbij er geen uitgangsvermogen zal zijn.

2.Lage Wattage Bescherming Als de accuspanning lager is dan 3V, zal het aan knop 3 keer knipperen en de batterij worden vergrendeld.

3.Over Vaping Bescherming Als het aan knop langer dan 10 seconden wordt ingedrukt, knippert het licht 3 keer en gaat dan uit. De batterij wordt dan vergrendeld.

4.Lage Battery Bescherming Wanneer de batterij minder dan 10% is, zal het lampje knippert totdat het helemaal uit gaat.


No comments

Powered by Blogger.